Spelregels


 Neem het betalingsbewijs en de factuur mee naar het startcafé zodat jullie hier de benodigdheden voor de kroegentocht kunnen ontvangen.

 Zorg ervoor dat je tijdens je deelname aan de kroegentocht in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs en toon dit wanneer dit in verband met de toegang tot een café gevraagd wordt.

 Op de actuele looproute die je in het startcafé hebt meegekregen of hebt gedownload op je telefoon staan de cafés waar je één bier, fris of wijn ontvangt. Overhandig bij het bestellen van je drankje altijd de drankkaart zodat het café deze kan afvinken. De drankkaart is alleen geldig op de datum die erop geschreven is door het startcafé. Je ontvangt één drankje per persoon.

 In de deelnemende cafés gelden dezelfde huisregels als normaal, zo ook in het startcafé. Indien je niet aan deze huisregels voldoet kan een café besluiten je te weigeren. Het bezitten van een drankkaart is dus geen garantie voor binnenkomst in een café! Het drankje waar je recht op had in het betreffende café komt in dit geval te vervallen. Eisen kunnen zijn:

- De minimumleeftijd
- De eisen aan schoeisel en/of kleding
- Symptomen van overmatig drank en/of drugsgebruik
- Het niet in acht nemen van gedragsregels

 Drankkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld en gekochte kaarten kunnen niet worden teruggebracht.

 Groepen op kroegentocht krijgen geen voorrang op een eventuele rij voor de ingang van een café.

 De drankkaart is geldig op de datum die op de drankkaart genoteerd is tót de cafés sluiten. Let zelf goed op de sluitingstijden van de cafés. Deze staat op de looproute die je meekrijgt.

 Kroegentocht Nederland en de aan Kroegentocht Nederland deelnemende cafés zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor schade en/of calamiteiten die zich voordoen voor, tijdens of na de kroegentocht.