Kroegentocht door Valkenburg incl. drankjes

Valkenburg is een populaire bestemming voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes, en dat is niet voor niets. Er zijn talloze activiteiten te doen in Valkenburg, en deze kroegentocht is een perfecte afsluiter! Struinend door de knusse en sfeervolle straatjes van Valkenburg ontdek je de gezelligste cafés.

Hoe ziet jullie avond eruit?
Na je online boeking ben je op de avond zelf van harte welkom in onze startlocatie Pub Henry. Jullie ontvangen hier een lekkere welkomstborrel en krijgen de drankkaarten uitgereikt. Op vertoon van deze drankkaart staat in maar liefst vijf cafés een bier, fris of wijn voor je klaar. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Er gaat geen begeleidend gids mee, maar met de plattegrond die je kunt downloaden op je telefoon redden jullie jezelf meer dan uitstekend! Je gaat met je eigen vrienden, familie of collega’s op pad, gewoon op eigen houtje in je eigen tempo. Je mag er de hele avond en nacht over doen.

Welke cafés ga je bezoeken?
Kroegentocht Nederland heeft een selectie gemaakt van de gezelligste, bekendste en leukste cafés van Valkenburg. Ze liggen allemaal op loopafstand van het startcafé, hartje centrum!

Info op een rijtje:
- welkomstborrel bij startcafé inbegrepen
- 5 bier, fris of wijn in 5 verschillende cafés inbegrepen
- starten kan tussen 20.30u en 23.00u
- de kroegentocht is te boeken tot op de dag zelf vóór 15.00u
- De kroegentocht start in Pub Henry op de Grotestraat Centrum 42
- Een hapje eten voorafgaan aan de kroegentocht? Boek hier direct een tafel!
- minimumleeftijd 18 jaar

Zien we je in Valkenburg? :-)

| Aafke 03-09-2015 11:13

's Middags hebben we een workshop gevolgd in de grotten van Valkenburg, daarna gegeten en 's avonds de dag afgesloten met een kroegentocht. Het uitgaansstraatje van Valkenburg is gezellig! We hebben een super dag gehad in Valkenburg.

| Jack 11-09-2014 14:48

Makkelijk via internet te bestellen en goed geregeld bij de startlocatie. Leuk uitje!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen