Kroegentocht door Maastricht incl. drankjes

Breng een bezoekje aan de prachtige stad Maastricht. In Maastricht is uitgaan onlosmakelijk verbonden met de voor de stad zo typerende levenslust. Het Vrijthof, de Markt en natuurlijk de Platielstraat... tijdens deze kroegentocht ontdek je de mooiste, gezelligste en beste horecazaken van Maastricht.

Hoe ziet jullie avond eruit?
Na je online boeking ben je op de avond zelf van harte welkom in onze startlocatie Café de Twee Heeren. Jullie ontvangen hier een lekkere welkomstborrel en krijgen de drankkaarten uitgereikt. Op vertoon van deze drankkaart staat in maar liefst zes cafés een bier, fris of wijn voor je klaar. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Er gaat geen begeleidend gids mee, maar met de plattegrond die je kunt downloaden op je telefoon redden jullie jezelf meer dan uitstekend! Je gaat met je eigen vrienden, familie of collega’s op pad, gewoon op eigen houtje in je eigen tempo. Je mag er de hele avond en nacht over doen.

Welke cafés ga je bezoeken?
Kroegentocht Nederland heeft een selectie gemaakt van de gezelligste, bekendste en leukste cafés van Maastricht. Ze liggen allemaal op loopafstand van het startcafé, hartje centrum!

Info op een rijtje:
- welkomstborrel bij startcafé inbegrepen
- 6 bier, fris of wijn in 6 verschillende cafés inbegrepen
- starten kan tussen 20.30u en 23.00u
- de kroegentocht is te boeken tot op de dag zelf vóór 15.00u
- De kroegentocht start in Café de Twee Heeren op de Platielstraat 17-19
- Hapje eten voorafgaand aan de kroegentocht? Boek hier direct een tafel!
- minimumleeftijd 18 jaar

Zien we je in Maastricht? :-)

                                     
| Aimee 23-06-2016 12:02

Ter ere van het vrijgezellenfeest van mijn vriendin hebben wij deze kroegentocht geboekt. Makkelijk, niet duur en vooral leuk! Wat ons allen betreft voor herhaling vatbaar.

| Frits H. 08-12-2014 10:13

Maastricht is de moeite waard om te bezoeken. Erg sfeervol. Aan de kroegentocht doen mooie en gezellige cafés mee.Wij hebben het leuk gehad!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen