Kroegentocht door Groningen

€14,50 Incl. btw

Groningen heeft een gigantisch aanbod van horecazaken. De Poelestraat, Peperstraat, Gelkingestraat, de Ellebogenbuurt... deze kroegentocht leidt je langs dé uitgaansgebieden van Groningen. Ontdek echte Groningse bruine kroegen en te gekke feestcafés en beleef een fantastische avond in deze bruisende stad.

Hoe ziet jullie avond eruit?
Op de avond zelf kun je tussen 20.30u en 23.00u de benodigdheden voor de kroegentocht ophalen in Grand Café Time Out op Poelestraat 34 - 36. Je ontvangt hier een drankkaart. Op vertoon van je drankkaart ontvang je een welkomstborrel en staat in zes cafés een bier, fris of wijn voor je klaar. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Er gaat geen begeleidend gids mee, maar met de plattegrond die je kunt downloaden met je telefoon redden jullie jezelf meer dan uitstekend! Je gaat met je eigen vrienden, familie of collega’s op pad, gewoon op eigen houtje in je eigen tempo. Je mag er de hele avond en nacht over doen.

Welke cafés ga je bezoeken?
Kroegentocht Nederland heeft een selectie gemaakt van de gezelligste, bekendste en leukste cafés van Groningen. Ze liggen allemaal op loopafstand van het startcafé, hartje centrum!

                         
Kirsten Kelter 05-01-2015 10:35

Groningen is leuk om met vrienden te bezoeken. De cafés hebben geen verplichte sluitingstijd dus we hebben nog lang door gefeest!

Paul 18-09-2014 10:09

Met een vrijgezellenfeest in Groningen geweest en hier een kroegentocht gelopen. Voor ons een onbekende stad, dus leuk om op deze manier gezellige cafés te bezoeken zonder dat je hier zelf naar moet zoeken.

4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen