Kroegentocht door Groningen incl. drankjes

Groningen heeft een gigantisch aanbod van horecazaken. De Poelestraat, Peperstraat, Gelkingestraat, de Ellebogenbuurt... deze kroegentocht leidt je langs dé uitgaansgebieden van Groningen. Ontdek echte Groningse bruine kroegen en te gekke feestcafés en beleef een fantastische avond in deze bruisende stad.

Hoe ziet jullie avond eruit?
Na je online boeking ben je op de avond zelf van harte welkom in onze startlocatie Grand Café Time Out. Jullie ontvangen hier een lekkere welkomstborrel en krijgen de drankkaarten uitgereikt. Op vertoon van deze drankkaart staat in maar liefst zes cafés een bier, fris of wijn voor je klaar. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Er gaat geen begeleidend gids mee, maar met de plattegrond die je kunt downloaden op je telefoon redden jullie jezelf meer dan uitstekend! Je gaat met je eigen vrienden, familie of collega’s op pad, gewoon op eigen houtje in je eigen tempo. Je mag er de hele avond en nacht over doen.

Welke cafés ga je bezoeken?
Kroegentocht Nederland heeft een selectie gemaakt van de gezelligste, bekendste en leukste cafés van Groningen. Ze liggen allemaal op loopafstand van het startcafé, hartje centrum!

Info op een rijtje:
- welkomstborrel bij startcafé inbegrepen
- 6 bier, fris of wijn in 6 verschillende cafés inbegrepen
- starten kan tussen 20.30u en 23.00u
- de kroegentocht is te boeken tot op de dag zelf vóór 15.00u
- De kroegentocht start in Grand Café Time Out op de Poelestraat 34 -36
- minimumleeftijd 18 jaar

Zien we je in Groningen? :-)

                         
| Kirsten Kelter 05-01-2015 10:35

Groningen is leuk om met vrienden te bezoeken. De cafés hebben geen verplichte sluitingstijd dus we hebben nog lang door gefeest!

| Paul 18-09-2014 10:09

Met een vrijgezellenfeest in Groningen geweest en hier een kroegentocht gelopen. Voor ons een onbekende stad, dus leuk om op deze manier gezellige cafés te bezoeken zonder dat je hier zelf naar moet zoeken.

4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen