Kroegentocht door Eindhoven incl. drankjes

Eindhoven heeft het allemaal: sfeervolle bruincafés, gezellige bars en feestcafés waar het dak eraf gaat tot in de vroege uurtjes. Deze kroegentocht vindt plaats op de uitgaansstraat Stratumseind. We hebben de gezelligste dans- en feestcafés voor je geselecteerd om je een geweldige stapavond te bezorgen!

Hoe ziet jullie avond eruit?
Na je online boeking ben je op de avond zelf van harte welkom in onze startlocatie Café Bar 't Lempke. Jullie ontvangen hier een lekkere welkomstborrel en krijgen de drankkaarten uitgereikt. Op vertoon van deze drankkaart staat in maar liefst vijf cafés een bier, fris of wijn voor je klaar. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Er gaat geen begeleidend gids mee, maar met de plattegrond die je kunt downloaden op je telefoon redden jullie jezelf meer dan uitstekend! Je gaat met je eigen vrienden, familie of collega’s op pad, gewoon op eigen houtje in je eigen tempo. Je mag er de hele avond en nacht over doen.

Info op een rijtje:
- welkomstborrel bij startcafé inbegrepen
- 5 bier, fris of wijn in 5 verschillende cafés inbegrepen
- starten kan tussen 21.30u en 23.00u
- de kroegentocht is te boeken tot op de dag zelf vóór 15.00u
- De kroegentocht start in Café Bar 't Lempke
- Een hapje eten voorafgaan aan de kroegentocht? Boek hier direct een tafel!
- minimumleeftijd 18 jaar

Zien we je in Eindhoven? :-) 

                
| Saskia Voorts 21-07-2015 11:13

We hebben een leuke avond gehad via kroegentocht tijdens het vrijgezellenfeest van mijn zus! We werden erg netjes ontvangen bij Thuis, we kregen een borreltje en de drankkaarten werden uitgereikt. Daarna bezochten we allemaal leuke cafés en zijn we tot 03.00u doorgegaan.

| Bo 04-12-2014 12:36

Het was top!!

| Joanne 11-09-2014 14:50

Voor de 4e keer vrienden buiten Eindhoven kennis laten maken met gezellige kroegen in Eindhoven. Zeer geslaagd en zo kom je nog eens ergens. Op ons verlanglijstje staan nog Valkenburg, Breda en Maastricht.

4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen