Kroegentocht door Den Bosch

Den Bosch staat bekend om haar gezelligheid en gastvrijheid, en dat merk je in het uitgaansleven. Bruine kroegjes, hippe danscafés, mooie eetcafés... Den Bosch heeft het allemaal. Met deze kroegentocht ontdek je heel Den Bosch, van de Parade tot aan de Uilenburg! 

Hoe ziet jullie avond eruit?
Na je online boeking ben je op de avond zelf van harte welkom in onze startlocatie Café Cinq. Jullie ontvangen hier een lekkere welkomstborrel en krijgen de drankkaarten uitgereikt. Op vertoon van deze drankkaart staat in vijf cafés een bier, fris of wijn voor je klaar. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Er gaat geen begeleidend gids mee, maar met de plattegrond die je kunt downloaden op je telefoon redden jullie jezelf meer dan uitstekend! Je gaat met je eigen vrienden, familie of collega’s op pad, gewoon op eigen houtje in je eigen tempo. Je mag er de hele avond en nacht over doen.

Welke cafés ga je bezoeken?
Kroegentocht Nederland heeft een selectie gemaakt van de gezelligste, bekendste en leukste cafés van Den Bosch. Ze liggen allemaal op loopafstand van het startcafé, hartje centrum!

Info op een rijtje:
- welkomstborrel bij startcafé inbegrepen
- 5 bier, fris of wijn in 5 verschillende cafés inbegrepen
- starten kan tussen 20.30u en 23.00u
- de kroegentocht is te boeken tot op de dag zelf vóór 15.00u
- De kroegentocht start in Café CinQ aan de Parade 5
- Boek indien gewenst direct je etentje voorafgaand aan de kroegentocht!
- minimumleeftijd 18 jaar

Zien we je in Den Bosch? :-)

                   
| Sylvia Tigcheler 20-06-2016 12:51

De kroegentocht in Den Bosch was zeer geslaagd en echt een aanrader! Wij waren er met ons gezin, variërend in leeftijd van 27 tot 64 jaar, maar het was voor iedereen leuk.

| Arjen 03-09-2015 09:29

Den Bosch, altijd gezellig!

| Thea 11-09-2014 14:49

We zijn met een groep van vijftien vrouwen een kroegentocht gaan lopen door Den Bosch. We kenden Den Bosch nog niet goed, maar wat een leuke stad en gezellige cafés! We zijn van plan om nog een keer te gaan!

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen