Kroegentocht door Breda

Breda is een sfeervolle en aantrekkelijke stad voor borrelaars, stappers en feestvierders. Deze kroegentocht leidt je langs de gezelligste horecazaken in de binnenstad van Breda. Van grote horecazaken op de Grote Markt tot gezellige cafés rondom de Havermarkt; er is voor iedereen wat wils.

Hoe ziet jullie avond eruit?
Na je online boeking ben je op de avond zelf van harte welkom in onze startlocatie Old Dutch. Jullie ontvangen hier een lekkere welkomstborrel en krijgen de drankkaarten uitgereikt. Op vertoon van deze drankkaart staat in maar liefst zes cafés een bier, fris of wijn voor je klaar. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Er gaat geen begeleidend gids mee, maar met de plattegrond die je kunt downloaden op je telefoon redden jullie jezelf meer dan uitstekend! Je gaat met je eigen vrienden, familie of collega’s op pad, gewoon op eigen houtje in je eigen tempo. Je mag er de hele avond en nacht over doen.

Welke cafés ga je bezoeken?
Kroegentocht Nederland heeft een selectie gemaakt van de gezelligste, bekendste en leukste cafés van Breda. Ze liggen allemaal op loopafstand van het startcafé, hartje centrum!

Info op een rijtje:
- welkomstborrel bij startcafé inbegrepen
- 6 bier, fris of wijn in 6 verschillende cafés inbegrepen
- starten kan tussen 20.30u en 23.00u
- de kroegentocht is te boeken tot op de dag zelf vóór 15.00u
- De kroegentocht start in Old Dutch op de Sint Jansstraat 4A
- Een hapje eten voorafgaan aan de kroegentocht? Boek hier direct een heerlijke tafelBBQ of een hotdog&fries arrangement!
- minimumleeftijd 18 jaar

Zien we je in Breda? :-)

                       
| Monique 06-06-2016 11:41

Deze kroegentocht is echt leuk. We hebben zo gelachen. Handig dat je niet zelf hoeft uit te zoeken waar je heen moet en geen discussies hebt binnen de groep. Je volgt gewoon de route die je meekrijgt en that's it. Handig voor grotere groepen!

| Imke van der Horst 19-05-2016 11:34

Ik kan deze kroegentocht door Breda zeker aanbevelen! Leuke cafés, aardig personeel, gezellige sfeer... we hebben een super avond gehad.

| Ian 26-08-2014 16:28

Top avond gehad, leuk idee voor een lage prijs.

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen