Kroegentocht door Breda incl. onbeperkt TafelBBQ-en

Bij De Kapitein in hartje Breda kun je komen genieten van een heerlijke en gezellige tafelbbq! Binnen of op het terras, met een aantal personen of met een grote groep; alles is mogelijk. Na het diner ontvang je de benodigdheden voor de kroegentocht en kun je meteen op pad om Breda te ontdekken!

Hoe ziet jullie avond eruit?
Op het door jullie gewenste tijdstip ben je welkom bij De Kapitein voor een gezellig en lekker diner. Je kunt onbeperkt genieten van: 4 soorten vlees, 1 soort vis, stokbrood, friet, salades en verschillende sauzen. De drankjes die tijdens het diner gedronken worden dienen ter plekke afgerekend te worden. Dineren is mogelijk vanaf 17.00u.

De kroegentocht 
Na het diner krijgen jullie de drankkaarten voor de kroegentocht uitgereikt. Op vertoon van deze drankkaart staat in maar liefst zes cafés een bier, fris of wijn voor je klaar, én in één café een lekker borreltje. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Er gaat geen begeleidend gids mee, maar met de plattegrond die je kunt downloaden op je telefoon redden jullie jezelf meer dan uitstekend! Je gaat met je eigen vrienden, familie of collega’s op pad, gewoon op eigen houtje in je eigen tempo. Je mag er de hele avond en nacht over doen.

Info op een rijtje
- onbeperkt genieten van een tafelBBQ inbegrepen
- 6 bier, fris of wijn in 6 verschillende cafés inbegrepen
- borreltje bij Café de Markt inbegrepen
- drankjes tijdens diner dienen ter plekke afgerekend te worden
- Het diner vindt plaats op de Reigerstraat 22 in Breda

Boeken
Het boeken van dit arrangement kan uiterlijk twee dagen voor de gewenste datum tot 8 personen. Ben je met een groter gezelschap? Check dan voordat je boekt eerst even de beschikbaarheid via info@kroegentochtnederland.nl

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen