Kroegentocht door Breda incl. Hotdog & Fries

Bij de nieuwe bar Old Dutch hartje Breda kun je komen genieten van een heerlijk low budget diner! Maak een keuze uit 6 verschillende soorten hotdogs (130 gram worst) met daarbij zoete aardappelfriet, coleslaw en keuze uit een gegrilde maiskolf of een gegrilde ananas. Na het eten ontvang je de benodigdheden voor de kroegentocht en kun je meteen op pad om Breda te ontdekken!

De kroegentocht
Na het diner krijgen jullie de drankkaarten voor de kroegentocht uitgereikt. Op vertoon van deze drankkaart staat in maar liefst zes cafés een bier, fris of wijn voor je klaar, én in één café een lekker borreltje. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Er gaat geen begeleidend gids mee, maar met de plattegrond die je kunt downloaden op je telefoon redden jullie jezelf meer dan uitstekend! Je gaat met je eigen vrienden, familie of collega’s op pad, gewoon op eigen houtje in je eigen tempo. Je mag er de hele avond en nacht over doen.


Info op een rijtje
- lekker en low budget diner ingebrepen
- 6 bier, fris of wijn in 6 verschillende cafés inbegrepen
- welkomstborrel
- drankjes tijdens diner dienen ter plekke afgerekend te worden
- Het diner vindt plaats op de Sint Jansstraat 4a in Breda

Boeken
Het boeken van dit arrangement kan uiterlijk twee dagen voor de gewenste datum tot 8 personen. Ben je met een groter gezelschap? Check dan voordat je boekt eerst even de beschikbaarheid via info@kroegentochtnederland.nl.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen