Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een avondje uit cadeau in de vorm van een geheel verzorgde kroegentocht! Je gasten mogen na het ontvangen van de cadeaubon zelf een gewenste datum uitkiezen. We sturen je na je bestelling een mooie gepersonaliseerde cadeaubon toe per mail zodat je de gelukkige een leuke cheque kunt overhandigen.

Hoe ziet de avond eruit?
Je gasten worden ontvangen in het startcafé van de stad waar ze op kroegentocht gaan. Ze ontvangen hier een lekkere welkomstborrel en krijgen de drankkaart overhandigd. Op vertoon van deze drankkaart staat in alle cafés een bier, fris of wijn voor ze klaar. Ze mogen de hele avond/nacht over de kroegentocht doen! 

Hoe gaat het in zijn werk?
De kosten voor een kroegentocht bedragen € 16,50 per persoon. Dit is incl. welkomstborrel en 6 bier, fris of wijn in 6 verschillende cafés. De cadeaubon is te bestellen voor minimaal 2 personen. Geef bij 'Voor' even aan voor wie de cadeaubon bedoeld is zodat we deze voor je kunnen personaliseren. Na je bestelling en betaling ontvang je van ons zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen twee werkdagen, de cadeaubon per mail. Zorg ervoor dat de deelnemers minimaal 18 jaar zijn.

De cadeaubon is 3 maanden geldig. De kroegentocht is iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond te lopen. De ontvanger van de cadeaubon dient ons uiterlijk één week van tevoren de gewenste datum door te geven per mail. Dit staat tevens uitgelegd op de cadeaubon.

Veel plezier met geven! :-)0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen