Een kroegentocht lopen
Kroegentocht Nederland heeft in iedere stad een selectie gemaakt van de gezelligste, bekendste en mooiste cafés. De cafés liggen allemaal op loopafstand van elkaar, in hartje centrum. Ieder weekend kun je met je eigen gezelschap een kroegentocht lopen langs deze cafés. Verder zijn in diverse steden diners of workshops te boeken die goed te combineren zijn met een kroegentocht. 

 Maak een keuze voor een kroegentocht, workshop of diner in een stad naar keuze
Regelmatig worden nieuwe steden toegevoegd waar kroegentochten te lopen zijn, én wordt het aanbod per stad flink uitgebreid. Houd onze website dus in de gaten! 

 Boek voor de juiste datum en het gewenste aantal personen
Je kan nog tot op de dag zelf tot 15.00u een kroegentocht boeken. De kroegentochten zijn nooit 'vol', dus jullie zijn altijd welkom. Een diner of workshop dient al eerder geboekt te worden i.v.m. de beschikbaarheid. Via de webshop kun je een kroegentocht bestellen voor maximaal 30 personen. Ben je met meer personen? Doe dan je aanvraag minimaal één week van tevoren per mail.


 Kom op de betreffende avond naar het startcafé
Na het betalen van de kroegentocht ontvang je per mail een factuur een betalingsbewijs. Op vertoon van de factuur, het betalingsbewijs én je identiteitsbewijs ontvang je in het startcafé de benodigdheden voor de kroegentocht. De adresgegevens van het startcafé staan onderaan de website vermeld bij 'Adressen startcafés'. Mocht je een diner en/of workshop geboekt hebben, meld je dan met bovengenoemde documenten op de locatie van je diner of workshop.

 Download de actuele looproute
Als je een kroegentocht geboekt hebt ontvang je in het startcafé een drankkaart. In sommige steden ontvang je een plattegrond; in andere steden vind je op de achterzijde van de drankkaart een link naar de actuele looproute van die avond. Alleen de gezelligste, bekendste en populairste horecazaken maken deel uit van deze route, allemaal op loopafstand van elkaar. Je ontvangt in ieder café dat op deze looproute vermeld staat één bier, fris of wijn per persoon.

 Start je kroegentocht!
Er gaat geen begeleidend gids mee, waardoor je kunt profiteren van een zeer aantrekkelijke prijs én zelf kunt bepalen hoe lang je in ieder café blijft. Let zelf op de sluitingstijden van de cafés; deze vind je op de looproute die je gedownload hebt. De drankkaart is geldig tot de cafés sluiten.